Samen ondernemen in het dorp Zeeland; dienstverleningbouwtechniekdetailhandelhorecagezondheidoverig
Uit Arenalokaal: Na in de winter al nieuwe feestverlichting te hebben aangeschaft, heeft de ZOV nu ook geinvesteerd in vaste bloembakken met kleurrijke beplanting. In totaal hangen er 39 bloembakken in het centrum.

Aan de tafeldiscussie Ondernemen hebben de ondernemersverenigingen uit Odiliapeel, Volkel, Uden, Schaijk/Reek en Zeeland opnieuw aangegeven gezamenlijk hun input te willen leveren op basis van huidige beleid en de verschillen in uitvoering tussen Uden en Landerd.

Leden van ondernemersvereniging UOV De Kring en Zeelandse Ondernemers Vereniging hebben 27 juni jl. onder de stralende zon een wandeling door de Maashorst gemaakt die werd afgesloten met een Brabantse lunch.

Landerd wil nieuw beleid maken voor het buitengebied van Reek, Schaijk en Zeeland. Daarom nodigen zij u voor woensdagavond 3 juli uit om na te denken hoe we het buitengebied in de toekomst inrichten.

Op 24 juni a.s. is er gelegenheid om met portefeuillehouders economie van de gemeenten Landerd en Uden in gesprek te gaan over de lezing en ingebrachte onderwerpen. Afgevaardigden van ZOV, MKB Schaijk/Reek & UOV de Kring zijn aanwezig.

ZOV heeft, met medewerking van Initiatief Zeeland en MKB Schaijk/Reek, in de voorbereidende raadsvergadering van 12 juni jl. haar verbazing geuit over besluit college omtrent toekennen tijdelijke vergunning voor een Aldi in Reek.