Fotoverslag Uden on Ice – Maashorst Curling Cup

Wat een fantastische bijeenkomst was het weer: met winnaars, verliezers en pleziermakers. Bekijk het fotoverslag.

Open dag Gemeente Maashorst op zaterdag 13 januari

Willem van den Brand, accountmanager bedrijven van gemeente Maashorst nodigt je uit: "De feestdagen zijn achter de rug, het jaar 2024 is van start. Dat nieuwe jaar luiden we graag samen met jullie in tijdens onze open dag op 13 januari 2024."

Aanmelden Uden on Ice – Maashorst Curling Cup

Op vrijdag 5 januari 2024 strijden we met ZOV weer om de Maashorst Curling Cup tijdens een geheel verzorgde avond! Meld je nu aan!

Uitnodiging bijeenkomst Ontwikkeling industrieterrein Voederheil op maandag 30 oktober

Gemeente Maashorst nodigt u uit voor de laatste fase van de omgevingsdialoog met betrekking tot een nieuw bestemmingsplan voor: - Voederheil West met een nieuwe ontsluitingsweg voor het bedrijventerrein; - een gedeelte van Voederheil II, fase 2.

Aanvullende informatieavond Ontwikkeling industrieterrein Voederheil op maandag 10 juli

Bewoners Voederheil en ondernemers op Roskam, Voederheil hebben een persoonlijke uitnodiging gehad. Geïnteresseerd en geen uitnodiging?

Presentatie over zaken doen met de gemeente

Presentatie van de informatiebijeenkomst ondernemers gemeente Maashorst van 21 juni j.l. over zaken doen met de gemeente.

Gratis e-bike probeeractie voor 15 bedrijven

Medewerkers die vaker fietsen zijn vitaler, productiever en minder vaak ziek. 15 bedrijven kunnen gratis meedoen met de e-bike probeeractie in regio Noordoost-Brabant, zit jij daarbij?

Aanbod basisvaardigheden in Maashorst: We komen naar je toe.

"Je bent als volwassene laaggeletterd, als je moeite hebt met lezen, schrijven en/of rekenen?" Als werkgever kun je daarbij een mooie en belangrijke rol spelen. En gemeente Maashorst helpt daar graag bij.

Verslag ZOV ledenavond 6 juni

Dinsdag 6 juni was de ledenavond van ZOV bij Dorpshuis Zeeland. Onder een stralende zon werd gestart met een BBQ verzorgt door Wim van Haeren waarna om 19:30uur het officiële gedeelte begon.

Banieren met liedjesteksten sieren het centrum van Zeeland

Nieuwe baniervlaggen met regels uit liedjes die over Zeeland gaan, sieren sinds afgelopen week het centrum van Zeeland. De nieuwe banieren zijn gemaakt in opdracht van de Zeelandse ondernemersverening. 

Informatiebijeenkomst om opdrachten te doen voor gemeente Maashorst

Gemeente Maashorst biedt lokale ondernemers graag de kans om opdrachten te doen voor hen. Wil je weten hoe je in aanmerking komt voor opdrachten van de gemeente?

ZOV Ledenavond met BBQ op dinsdag 6 juni

Op dinsdag 6 juni ontvangen wij jou -en jouw partner- graag op onze ledenavond. Slagerij Van Haeren verzorgt met zijn smoker een heerlijke BBQ! Meld je nu aan!

Enquête gemeente Maashorst voor toekomstplannen ondernemers

Om goed te kunnen anticiperen op de wensen en behoeften van ondernemers, is het voor gemeente Maashorst belangrijk om goed zicht te houden op toekomstplannen van deze ondernemers. Laat je horen en vul de enquête in.

Zinderend Zeeland: reserveer jouw picknickplaats en steun andere Zeelanders!

Op Koningsdag, donderdag 27 april, organiseert SJB een grote Dorpspicknick voor alle Zeelanders. Wil je ook een bijdrage leveren aan dit mooie evenement en meteen andere Zeelanders steunen? Doe dan mee!

Fotoverslag Maashorst Curling Cup

Zeer geslaagde netwerkavond van Samenwerkende Ondernemers Verenigingen (OV Odiliapeel, OV Volkel, UOV de Kring, MKB Schaijk-Reek en ZOV Zeeland) met als Thema Proef de Maashorst.

Eind april 2023: feest voor iedereen in Zeeland!

Zeeland slaat de handen ineen voor het Zinderend Zeeland-feest eind april 2023. Wat zijn de activiteiten en hoe kun je als ondernemer hieraan bijdragen?

Aanmelden Uden on Ice – Maashorst Curling Cup

Op dinsdag 3 januari 2023 strijden we met ZOV weer om de Maashorst Curling Cup tijdens een geheel verzorgde avond! Meld je nu aan!

Zeelandse ondernemers verrassen met Decemberactie-tas

Na het succes van de decemberactie van vorig jaar, wordt ook dit jaar de decemberactie opgezet. 11 Zeelandse ondernemers maken samen een Verrassingstas speciaal voor sinterklaas/kerst/nieuwjaar.

Informatieavond Platform Toerisme Maashorst

Maandag 7 november organiseerde het Platform Toerisme Maashorst voor 50 aanwezigen een informatie avond bij restaurant De Potter in Schaijk. Thema van deze avond was Marketing & Communicatie.  

Digitaal advertentiescherm in Zeeland

Gemeente Maashorst wil een digitaal advertentiescherm laten plaatsen aan het begin van de Kerkstraat na de rotonde met de Peelweg. Suurland Outdoor zal bedrijven in Zeeland benaderen voor advertentieruimte.

Fotoverslag ‘Proef de Maashorst”

Zeer geslaagde netwerkavond van Samenwerkende Ondernemers Verenigingen (OV Odiliapeel, OV Volkel, UOV de Kring, MKB Schaijk-Reek en ZOV Zeeland) met als Thema Proef de Maashorst.

Talentevent Maashorst: De zin en onzin van (werk)geluk

Op 16 november wordt het talentevent Maashorst 2022 georganiseerd, De zin en onzin van (werk)geluk in Markant in Uden. Het wordt een leuke, inspirerende avond voor álle werkenden, (zelfstandig) ondernemers en studenten in Maashorst. Hoe pak je meer regie in je eigen ontwikkeling, en ervaar je meer (werk)geluk.

10-15 oktober: Week van de Veiligheid

Tijdens deze week wordt er landelijk aandacht besteed aan het vergroten van de weerbaarheid tegen criminaliteit. Dit jaar is het centrale thema gedigitaliseerde criminaliteit. Waar ondernemers vroeger vaak aan goede sloten op de deur dachten als het ging om bedrijfsveiligheid, draait veiligheid anno 2022 steeds meer om digitale veiligheid.

Vouchers voor ondernemingen die werken aan ‘Social Return’

Gemeente Maashorst wil graag zoveel mogelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan helpen. Om dit te stimuleren is de Prestatieladder socialer ondernemen ingesteld om bedrijf bij aanneem-/ opdrachtsom een voorsprong te kunnen geven.

Aanmelden Ondernemersavond ‘Proef de Maashorst’

Meld je aan voor de ondernemersavond van Samenwerkende Ondernemersverenigingen Maashorst op 11 oktober bij House of Beers in Uden.

Save the Date Ondernemersavond: 11 oktober

Namens Samenwerkende Ondernemersverenigingen Maashorst (OV Odiliapeel, OV Volkel, UOV de Kring, MKB Schaijk – Reek en ZOV Zeeland) nodigen wij u graag uit voor een ondernemersavond.

Dienstenpakket uit de regio

Deze diensten zijn beschikbaar voor onze ondernemers die vragen hebben over o.a. Vestigen en uitbreiden, (Duurzame) Bereikbaarheid van bedrijven, Arbeidsmarkt / personeel / Nieuw talent / Opleidingen voor personeel/ Duurzame inzetbaarheid / enzovoorts.

Extra kansen voor ondernemers door de Regio Deal

Tien verschillende kansen voor ondernemers om gemeenten en het MKB te verbinden aan de regio. Koppel jouw bedrijf aan een Regio Deal-project.

Geslaagde ZOV-ledenavond

Woensdag j.l. hielden we onze geslaagde ZOV-ledenbijeenkomst met een rondleiding bij Heemkundekring Zeeland. Aansluitend schoven we aan bij Herberg D'n Brouwer voor een Bier & Spijs-avond

Aanmelden ZOV-ledenavond 20 april a.s.

Woensdag 20 april organiseren we een informatieve, leuke ledenavond. We starten om 17:00 uur bij Heemkundekring Zeeland en daarna houden we bij D'n Brouwer een gezellige Bier & Spijs-avond. Aanmelden is gewenst.

Onderzoek naar leermethode bedrijven en studenten voor innovatie en duurzaamheid

Eigenwijzer Maashorst, Expertgroep Innovatie en Duurzaamheid gaat onderzoek doen naar een goede leermethode waarbij bedrijven en studenten van elkaar gaan leren op het gebied van innovatie en duurzaamheid. Opgeven kan nog steeds.

Ondernemend ontmoeten tijdens Open Dag @Moos op 14 april

Op 14 april zetten de Maashorst Ondernemers hun deuren open zodat ondernemers elkaar kunnen ontmoeten én kunnen laten zien wat ze te bieden hebben. MOOS nodigt je dan ook graag uit om deel te nemen aan deze Open dag @MOOS.

Noodtransport Oekraïne

Noodtransport Oekraïne levert hulp aan Oekraïne en hebben rechtstreeks contact met een hulporganisatie. Zij zijn het meest geholpen met fysiek bruikbare producten zoals kleding, voedsel, medicijn, verzorging en slaapgoederen. Kunt u helpen?

Gemeente Maashorst vraagt hulp bij opvang vluchtelingen uit Oekraïne

Gemeente Maashorst wil binnen 14 dagen 100-200 opvangplekken realiseren voor de vluchtelingen uit Oekraïne. Kunt u praktische zaken in bruikleen geven zoals bedden, matrassen, handdoeken, keukens, douches e.d.? Neem snel contact op.

‘Bestellen en afhalen’ ook in jouw winkel?

De detailhandel is vanwege de coronamaatregelen opnieuw gesloten. Echter is het wel toegestaan om bestellingen af te halen tot 17.00 uur. In februari j.l. kon men in Zeeland terecht bij 20 winkeliers voor 'bestellen en afhalen'. 

Fijne feestdagen en een gezond & succesvol 2022

Het jaar 2021 gaat de boeken in als een enerverend jaar gezien alle perikelen rondom COVID 19. Helaas zonder interessante fysieke bijeenkomsten. Voor nu wensen iedereen bijzonder fijne feestdagen en een gezond en succesvol 2022!

SBBU en gemeente Maashorst bieden gratis energiescan

Verduurzaming beperkt zich niet alleen tot het besparen van energie. Goed advies richting bedrijven is maatwerk. Alle bedrijven, gevestigd op de bedrijventerreinen van de nieuwe gemeente Maashorst zullen benaderd worden voor een gratis energiescan.

Geannuleerd: Maashorst Curling Cup

Door de harde lockdown is het onmogelijk grote evenementen als Uden on Ice inclusief de “Maasthorst Curling” organiseren. Organisatie van Uden on Ice heeft dan ook besloten het gehele evenement te annuleren.

Vrijwilligers gezocht voor ophangen sfeerverlichting

Op zondag 14 november 2021 gaan we als ZOV weer de sfeerverlichting in het centrum ophangen (van 10:00 tot 12:00 uur). We zoeken vrijwilligers die mee willen helpen op deze dag. Aanmelden kan bij John Eijsermans op 06-295 066 98. Bedankt!

Nieuw logo voor gemeente Maashorst: streek om te zijn

Op 19 oktober is het logo van de nieuwe gemeente Maashorst gepresenteerd. Het is ontwikkeld door een samenwerking tussen 6 creatieve professionals met roots in Landerd en Uden. Eén van hen is ZOV-lid Peter van Gerwen.

Help mee met de decemberactie voor Zeelandse mensen in de bijstand

'Lokaal voor lokaal' heeft een Decemberactie opgezet voor het tegengaan van voedselverspilling, verbeteren van dorpsgevoel en het ondersteunen van mensen die belast zijn met (stille) armoede. Jouw hulp is zeer welkom!

De Hybride Leeromgeving wordt Eigenwijzer Maashorst

HLO heeft een nieuwe naam. Doel is onverminderd de inzet leveren om werknemers, werkzoekenden en afstudeerders de kans te bieden om hun talenten en vaardigheden te laten zien en verder te ontwikkelen.

Uden on Ice – Maashorst Curling Cup

Op woensdag 5 januari 2022 strijden de ondernemersverenigingen uit de omliggende dorpen om de Maashorst Curling Cup. Zet de datum alvast in je agenda.

ZOV-bijeenkomst economische analyse Maashorst

De ZOV heeft meegewerkt aan een document waarin de standpunten ten aanzien van een aantal thema’s naar voren zijn gebracht. Deze thema’s zijn afgelopen dinsdag nader toegelicht en bediscussieerd.

Extra kansen met Regio Deal Noordoost Brabant

Voor ondernemers uit de regio Noordoost-Brabant biedt een aantal Regio Deal projecten in de periode 2020-2023 extra kansen om innovatie in de bedrijfsvoering en nieuwe verdienmodellen te ontwikkelen en door te voeren.

Business biertje bij House of Beers

In Uden openen enkele Zeelandse en Udense ondernemers een nieuwe bierwinkel/groothandel. Zij nodigen de ZOV-ondernemers uit voor een 'Business biertje' op maandag 11 oktober, 17:00 - 20:00 uur.

Programma ZOV-avond dinsdag 28 september 2021

Wat is de (economische) toekomst van Zeeland? Op deze avond lichten we graag enkele belangrijke conclusies uit de economische analyse toe. Alle ZOV leden zijn welkom!

Save the date: ZOV-ledenavond op dinsdag 28 september

In navolging van de gezellige Italiaanse avond organiseert de Zeelandse Ondernemersvereniging op dinsdag 28 september 2021 een ZOV-ledenavond bij Café 't Oventje. Zet deze datum alvast in jouw agenda!

Terugblikken op de italiaanse avond met de beelden van LTV

De lokale omroep LTV heeft op 20 juli tijdens de ledenavond bij De Pastorie beelden en interviews gemaakt.

John Eijsermans erelid Zeelandse Ondernemersvereniging

Een belangrijke moment op de eerste fysieke ZOV-bijeenkomst van 2021 was het afscheid van terugtredend voorzitter John Eijsermans. De ZOV benoemde hem tot erelid.

Reflectie economische analyse: bouwstenen ophalen en stellingen bespreken

De gezamenlijke ondernemersverenigingen van de toekomstige gemeente Maashorst hebben op maandag 12 juli jl. voor de fracties van de gemeentenraden Landerd en Uden een reflectie op economische analyse georganiseerd.

Italiaanse avond voor ZOV-leden op 20 juli

Wat hebben we de gezellige bijeenkomsten van onze ondernemersvereniging gemist! Eindelijk mogen we elkaar weer ontmoeten. Aanmelden kan tot 17 juli a.s.

Economische analyse van de nieuw te vormen gemeente

In goede samenwerking met de gemeente Uden en Landerd en ondernemersverenigingen heeft bureau Berenschot een economische analyse uitgevoerd.

Podcast van Marga Huijbregts over De Hybride Leeromgeving Uden-Landerd

Onlangs heeft Marga Huijbregts een podcast verzorgd over toekomst van het onderwijs: oplossingen voor de veranderende arbeidsmarkt van morgen.

Twee online workshops van De Hybride Leeromgeving op 13 en 15 april

In deze sessie laten we zien wat De Hybride Leeromgeving voor jouw bedrijf kan betekenen. Samen ontdekken we nieuwe mogelijkheden die verder reiken dan het volgen van een opleiding of cursus. Niet alleen maar door erover te praten, maar door het zelf te ervaren!

Alfred en Frank over de samenwerking van de ondernemersverenigingen Zeeland-Uden

Alfred en Frank van de Zeelandse en Udense ondernemersverenigingen praten je bij over de samenwerking en het Green meets Grey event.

Enquete: Hoe gaat met onze ondernemers?

Zeker tijdens deze coronacrisis is het belangrijk om te inventariseren hoe het met onze ondernemers gaat. Goed inzicht in de huidige en toekomstige situatie is cruciaal. Vul jij hem ook in?

Stem op Landerd als Wandelgemeente van het jaar

Jaarlijks organiseert de online wandelkrant TeVoet een enquête over wandelvriendelijkheid waarbij iedereen kan meebeslissen. Landerd is ook genomineerd en kan winnen door een overtuigend aantal uitgebrachte stemmen. Stem nu!

Tweede online editie Green meets Grey op 25 maart

Een interactief en inspirerend event voor startende en gevestigde ondernemers. Om elkaar en elkaars onderneming te leren kennen. Om van elkaar te leren en om elkaar te inspireren! Meld je nu aan.

De Zeelandse winkels zijn open voor bestellen & afhalen

Heb je de producten uit de Zeelandse winkels ook zo gemist? Goed nieuws, want het is nu bij meer dan 20 Zeelandse winkeliers mogelijk om jouw producten te bestellen en in de winkel op te halen. 

Informatiebrief gemeente Landerd over Click & Collect

Ondernemers mogen producten aanbieden via Click & Collect. Daarvoor mag u een hal of een klein stuk van uw entree open stellen voor afhaal. De gemeente geeft uitleg.

Bestuurswissel ZOV

John Eijsermans heeft aangegeven de functie van voorzitter ZOV niet langer te ambiëren en een stapje terug te willen doen. In onderling overleg is voorgesteld om met ingang van 2021 een nieuw bestuur samen te stellen.

Marktplaats, werkspot en nieuwsrubriek voor bedrijven om elkaar te helpen

Samen met UOV De Kring is gewerkt aan een site om aan de behoefte van diverse ondernemers te voldoen om te kijken waar en op welke wijze men elkaar zou kunnen helpen.

Online Kick-off van De Hybride Leeromgeving in Landerd

Op dinsdag 9 maart 2021, 19.30 - 21.00 uur, is de online aftrap van HLO. Wil je ook een bredere kijk op leren in jouw bedrijf of de mogelijkheden ontdekken? Doe dan mee.

Update gemeente Landerd over corona-maatregelen, avondklok en steun- en herstelpakket

De coronacrisis houdt ons nog steeds in zijn greep, maar we houden vol! We staan in nauw contact met de gemeente en in overleg is een corona-update opgesteld.

ZOV steekt hun leden een hart onder de riem

De Zeelandse Ondernemersverenging steekt hun leden een hart onder de riem na een lastig en vreemd 2020 door een smakelijk presentje te overhandigen.

De Kerstboodschap van de ZOV met ‘Kerstman’ Marnix Bakermans

In deze video spreekt Alfred van Meegen met 'Kerstman' en burgemeester Marnix Bakermans over het afgelopen, bewogen jaar.

ZOV brengt sfeerverlichting weer aan in centrum Zeeland

Leden van de Zeelandse Ondernemersvereniging hebben de kerstverlichting weer aangebracht en  zetten het centrum van Zeeland weer in winterse sferen.

Green meets Grey

Een avond waarbij startenden (green) en gevestigde (grey) ondernemers dichter bij elkaar komen en kennis, ervaring en inspiratie delen. Dit online event is op donderdag 26 november. Meld je nu aan.

Campagne Landerd voor elkaar van start

Extra omkijken naar elkaar is in deze tijd belangrijker dan ooit. Wij roepen iedereen dan ook op om goede ideeën of initiatieven, waarmee je klaarstaat voor anderen, met ons te delen.

SBBU opent een Corona-teststraat voor bedrijven in Uden en omgeving

De Udense Parkmanagementorganisatie SBBU richt vanaf woensdag 14 oktober een teststraat in voor werknemers van lokale ondernemers. Doelstelling hierbij is om de tijd die medewerkers met klachten thuis moeten blijven te verkorten.

Update Visiegroep Economie Maashorst Gemeente

In Bedrijvig Uden, editie september 2020, is er aandacht voor de samenwerking van de omringende ondernemersverenigingen betreffende verdiepingsslag economische visie van de nieuw te vormen gemeente Maashorst.

Inspiratiebijeenkomst Hybride Leeromgeving

Vrijdag 25 september was er een inspiratiebijeenkomst waarin schakelfunctionaris Marga Huibregts in een actieve sessie de mogelijkheden en ambitie van HLO presenteerde.

Onderzoek Coronacrisis bij ondernemers door gemeente Landerd

Gemeente Landerd wil graag weten hoe u als ondernemer de coronatijd tot nu toe ervaren heeft. We zijn benieuwd welke gevolgen de coronacrisis voor u en uw bedrijf of organisatie heeft gehad.

Visiegroep Economie: eerste inventarisatie ‘Ontwikkeling bedrijventerreinen’

Op- en/of aanmerkingen op deze eerste inventarisatie van de visiegroep Economie van de nieuw te vormen gemeente Maashorst kunnen tot 25 september aangeleverd worden.

Update: Aldi Reek

Zoals bekend hebben ondernemersverenigingen MKB Schaijk-Reek en ZOV gezamenlijk bezwaar gemaakt tegen het verlenen van de voorlopige bouwvergunning voor Aldi in Reek.

Save the date: live-bijeenkomst dinsdag 3 november

Nu de coronaregels iets soepeler zijn geworden willen we als bestuur proberen ook weer een live-bijeenkomst te organiseren, rekening houdend met alle geldende regels.

ZOV bijeenkomsten verschoven naar tweede helft dit jaar

In deze bijzondere tijd hebben we als ZOV-bestuur besloten een aantal zaken te verschuiven naar tweede helft van dit jaar. Wij wensen iedereen een fijne vakantieperiode, geniet en blijf gezond!

ZOV in Visiegroep Economie gemeente Maashorst i.o.

De gemeenteraden van Uden en Landerd hebben afgelopen week visiegroepen samengesteld. ZOV zal aansluiten bij visiegroep Economie en geeft in het radioprogramma Zicht op Landerd op LFM van maandag 13 juli as. een nadere toelichting.

De Hybride Leeromgeving start met een Summerschool

Onlangs is het initiatief Hybride Leeromgeving officieel gestart met een eerste activiteit: het opleiden van eigen mensen in hun vertrouwde werkomgeving met kennis en kunde van docenten en interne medewerkers.

Pas op voor criminele investeerders in de horeca

Heb jij een aanbod gekregen voor een lening of een investering? Let dan op! Criminelen investeren graag in horecazaken omdat er veel contant geld in omgaat. Voor je het weet is jouw zaak het toneel van drugshandel of illegaal gokken.

ZOV voorzitter John Eijsermans: “Gelukkig lijkt er beweging te komen in de economie”

Samen met burgemeester Bakermans bekeken we de maatregelen in de werkruimte bij Die Twee Kappers en stelde vast dat Peggy alle adviezen correct heeft opgevolgd.

“Zeeland zijn we samen”

Met ‘Zeeland zijn we samen’ met daarbij de hartenkreet ‘Zorg goed voor elkaar’ de inwoners een hart onder de riem steken. Dat is de bedoeling van de banieren en spandoeken die deze zondag in het dorp zijn opgehangen.

Verslag ZOV-jubileum in Bedrijvig Uden

Het blad 'Bedrijvig Uden' plaatste in hun april-uitgave een (foto)verslag van het ZOV-jubileum op 2 maart j.l.

Online vraaggesprek donderdag 2 april: Ondernemen en Corona

Op 2 april 2020 om 16.00 uur organiseren we een online vraaggesprek met experts (o.a. iemand van de gemeente), om jou als ondernemer verder te helpen in deze uitzonderlijke tijden.

Wees loyaal, koop en steun lokaal

Het coronavirus houdt ons allen erg bezig op dit moment. Juist nu heeft de lokale ondernemer uw steun nodig! Door lokaal te kopen zorgt u ervoor dat de bedrijven en winkeliers waar u normaal op kunt bouwen, nu kunnen blijven bouwen op u.

Hulp gevraagd: inzameling beschermingsmiddelen

Op dit moment is er een groot tekort aan beschermingsmaterialen aan het ontstaan. Wij roepen u op om daar waar mogelijk te helpen en beschermingsmiddelen in te zamelen voor ziekenhuis Bernhoven.

Verbinden tijdens de coronacrisis, samen staan we sterk

Heb jij een acuut probleem? Ben je op zoek naar een oplossing waarmee je écht geholpen bent? Laat het ons weten en wij gaan aan de slag in ons netwerk of er bedrijven zijn die jou kunnen helpen.

Ondernemen en Corona – experts aan het woord

We werken op dit moment, samen met omliggende ondernemersvereniging, aan een nieuw concept met video-vergaderen met als werktitel ‘Ondernemen en Corona – experts aan het woord’.

Videoverslag LTV 35 jaar ZOV “De Kracht van het collectief”

Videoverslag van LTV van 35 jaar ZOV "De Kracht van het collectief" op 2 maart j.l.

Terugblik 35 jaar ZOV “De Kracht van het collectief”

Maandagavond 2 maart heeft ZOV in Ambianz haar 35jarig jubileum gevierd met uiteraard de eigen leden, maar ook ondernemers uit de buurtdorpen Schaijk, Reek, Uden, Volkel & Odiliapeel.

Uitnodiging: 35 jaar ZOV “De Kracht van het collectief”

Onze Zeelandse Ondernemersvereniging bestaat 35 jaar! Deze avond verwelkomen we een speciale gast; CEO van Jumbo Supermarkten, Frits van Eerd. Kom je ook? Aanmelden is verplicht.

Uitnodiging Maashorst Trailrun

Sportief voor de dag komen met collega’s en relaties? De mooiste plekken van De Maashorst ontdekken? Het is allemaal mogelijk tijdens de Business Trailrun op zondag 5 april.

Update jouw gegevens op onze site

Elke ondernemer is ook op de nieuwe site vertegenwoordigd met een bedrijfspagina. Controleer jouw gegevens op verouderde, onjuiste of ongewenste informatie.

Uitnodiging: Afsluiting ‘Rondje Zeeland’ met ZOV-Nieuwjaarsborrel

Het ZOV-bestuur zal op 12 januari (12-16 uur) op het Kerkplein aanwezig zijn met een hapje, drankje en amusement voor kinderen. Aansluitend nodigen wij jullie graag uit voor een gezamenlijke toast op een gezond & succesvol 2020! Tot dan.

Maashorst Curlingcup; een mooie afsluiting van 2019

Woensdag 18 december jl. vond bij Uden on Ice de eerste editie van de Maashorst Curlingcup plaats, een curlingwedstrijd voor ondernemersverenigingen uit de nieuw te vormen Maashorstgemeente.

Column Burgemeester Bakermans over het ondernemersklimaat

In het decembernummer van ondernemersblad Booming Magazine is een column verschenen van burgemeester Bakermans waar hij ingaat op het ondernemersklimaat in de nieuw te vormen Maashorst-gemeente.

Stempelactie Rondje Zeeland weer van start!

Deze winter wordt de actie ‘Rondje Zeeland’ voor het tweede jaar gehouden. Naast winkeliers doet dit jaar ook de horeca mee met de stempelactie.

Kerstverlichting brengt Zeeland weer in winterse sferen!

Vrijwilligers van de Zeelandse Ondernemersvereniging (ZOV) hebben afgelopen weekend de kerstverlichting weer in het centrum van Zeeland opgehangen.

Maashorst Curlingcup 2019 voor leden ZOV, inclusief vervoer

Al negen jaar op rij organiseert Uden on Ice een succesvolle curlingscompetitie. Dit jaar wordt er op woensdag 18 december een extra curlingavond aan toegevoegd, speciaal voor ondernemersverenigingen uit de gemeenten Uden en Landerd.

ZOV-gezelschap bezocht Denise Zorg/ Kinderzorg Bijzonder

Denise Toonen heeft op 21 oktober j.l. bevlogen een presentatie verzorgt over haar verpleegkundig kinderzorghuis. Een select gezelschap van ZOV was aanwezig.

Jubileumavond ZOV 30 jaar naar begin 2020

Helaas moeten we de datum van 6 oktober voor het 30-jarige jubileum van de ZOV annuleren. Deze wordt doorgeschoven naar begin 2020 met aanwezigheid van Frits van Eerd van Jumbo Nederland.

Bedrijfsbezoek DeniseZorg op maandag 21 oktober

Denise Toonen zal ons een kijkje in de keuken geven van haar snel groeiende onderneming DeniseZorg/KinderZorg Bijzonder.

Ondernemersavond Uden on Ice op 18 december

Alle ondernemersverenigingen uit de nieuw te vormen Maashorstgemeente zijn uitgenodigd om op sportieve en gezellige wijze te strijden om de enige echte Maashorst Curlingcup.

Aanmelden Hoge Nood app

In Nederland zijn 3,5 miljoen mensen met buik- en planproblemen. Landerdse bedrijven/instellingen kunnen hun toilet aanmelden bij de HogeNood App als openbaar toilet.

Oerlekker Maashorst Ondernemersavond gaat niet door

De organisatie heeft laten weten dat de Oerlekker Maashorst Ondernemersavond op 12 oktober geen doorgang zal vinden.

Eerste RES-stakeholderbijeenkomst Noordoost Brabant op 25 september

De gemeente Landerd nodigt ondernemers uit voor de eerste van drie stakeholderbijeenkomsten over de Regionale Energiestrategie (RES).

ZOV feliciteert Eureka Logistiek met nieuw pand aan Landweer

Zaterdag 14 september was het open huis bij Eureka Logistiek aan de Landweer 32 in Zeeland. ZOV bracht een bezoekje.

Veel belangstelling voor jubilerende Korenbloem en Gompie

Het bestuur van de ZOV heeft een bezoek gebracht aan de jubilerende winkels Bloemenspeciaalzaak de Korenbloem en Baby-, kinder- en dameskledingzaak Gompie.

Oerlekker Maashorst Ondernemersavond

Op zaterdag 12 oktober, aan de vooravond van Oerfestival De Maashorst 2019, nodigen wij u uit voor de allereerste editie van de Oerlekker Maashorst Ondernemersavond.

75 jaar bevrijding met colonne authentieke voertuigen

In september 2019 is het 75 jaar geleden dat de beroemde "Operation Market Garden" plaatsvond en Zuid-Nederland werd bevrijd.

Eureka Logistiek opent de deuren van hun nieuwe pand

U bent van harte welkom op zaterdag 14 september in hun nieuwe pand op het Industrieterrein Voederheil II.

Open Dag 50 jaar De Korenbloem en 25 jaar Gompie

"Zaterdag 7 september vieren we samen feest..." Iedereen is van harte welkom.

Bloembakken en banieren maken Zeelands dorpshart nog aantrekkelijker

Uit Arenalokaal: De ZOV heeft nu ook geïnvesteerd in vaste bloembakken met kleurrijke beplanting.

Verslag Maashorstwandeling met lunch

Leden van UOV De Kring en ZOV hebben een wandeling door de Maashorst gemaakt die werd afgesloten met een Brabantse lunch.

Korte terugblik op Maashorst Festival

De ondernemersverenigingen uit de regio willen gezamenlijk hun input leveren op het beleid en de verschillen in uitvoering.

Uitnodiging bijeenkomst omgevingsvisie buitengebied

Landerd wil nieuw beleid maken voor het buitengebied van Reek, Schaijk en Zeeland. Daarom nodigen zij u uit.

Standpunt ZOV met betrekking tot tijdelijke vergunning Aldi Reek

ZOV heeft haar verbazing geuit omtrent de tijdelijke vergunning voor een Aldi in Reek.

Ga in gesprek met de portefeuillehouders tijdens het Maashorst Festival

Op 24 juni a.s. is er gelegenheid om in gesprek te gaan over de lezing en ingebrachte onderwerpen.

Festival Gemeente Maashorst op maandag 24 juni

Dit Festival is dé kans om uw ideeën en wensen voor de nieuwe gemeente in te brengen.

Verslag bezoek Museum Krona Uden

UOV De Kring Uden en ZOV waren uitgenodigd voor een bezoek aan Museum Krona in Uden

Lunchbijeenkomst in de Maashorst

UOV De Kring organiseert een lunchbijeenkomst met de ingrediënten Natuurbeleving & Food van eigen bodem.

Verslag jaarvergadering / ledenavond ZOV

Donderdag 9 mei vond in Het Witte Huis de jaarvergadering / ledenavond van de ZOV plaats.

ZOV-lid Beco Ledtechniek opent in ’t Handelshuys in Uden

Op zaterdag 18 mei opent ZOV-lid Beco Ledtechniek haar nieuwe bedrijfsruimte in ’t Handelshuys in Uden.

Aanmelden ZOV jaarvergadering / ledenavond, 9 mei in Het Witte Huis

Belangrijke informatie over centrumplanontwikkeling, regionale samenwerking, Maashorstgemeente & komende activiteiten.

Artikel in Booming Magazine; Open innovatie, we hebben elkaar nodig!

Over de grenzen heen kijken, dat hebben ZOV en UOV De Kring voor ogen als het gaat om de verbinding.

Artikel in Bedrijvig Uden; Wie bende gij en wie kende gij?

Eén gemeente biedt veel kansen, maar dan moeten die ondernemers elkaar wel weten te vinden.

Informatiebijeenkomst wegwerkzaamheden Kerkstraat – Kloosterstraat

Binnenkort wordt gestart met fase 2 van de herinrichting van het centrum van Zeeland

Bijeenkomst: Ligt u ook wakker van criminaliteit en de gevolgen voor uw bedrijf?

Hoe herken je georganiseerde criminaliteit, ondermijning en cybercrime?

Uitnodiging voor deelname banenmarkt Jong Landerd Werkt

Uit Arenalokaal: De ZOV heeft nu ook geïnvesteerd in vaste bloembakken met kleurrijke beplanting.

Uitnodiging openingsreceptie Schoonheidsinstituut Lamat a.s. zaterdag

Pol Bernardus nodigt alle ZOV-leden uit voor de openingsreceptie op zaterdag 2 februari.

Verslag Nieuwjaarsborrel met UOV De Kring

Op 24 januari was de eerste gezamenlijke bijeenkomst van UOV De Kring en ZOV.

Terugblik Wintertreffen en Black Sunday

Op het Zeelandse kerkplein was het hartverwarmend en bourgondisch gezellig.

Prijswinnaars Rondje Zeeland

Tijdens het Wintertreffen en Black Sunday zijn de prijswinnaars van Rondje Zeeland bekend gemaakt.