Festival Gemeente Maashorst op maandag 24 juni

12 juni 2019

Beste ondernemer,

De gemeente Landerd en de gemeente Uden worden samen een nieuwe gemeente: de gemeente Maashorst. Op maandag 24 juni is het Festival gemeente Maashorst: dé kans om uw ideeën en wensen voor de nieuwe gemeente in te brengen. Ook is er van alles te doen en te beleven. Je bent van harte welkom!

Ideeën? Of meer weten?
Heb je goede ideeën voor de nieuwe gemeente? Werk mee aan het toekomstplan van de nieuwe gemeente. Jouw mening is belangrijk, omdat ondernemers de economische kracht van Maashorst vormen. Heb je vragen of suggesties over verbetering van het ondernemingsklimaat, uitbreidingsmogelijkheden en bereikbaarheid? Laat je stem horen op dit festival.
Bijvoorbeeld over woningbouw, verkeer of voorzieningen? Of wil je gewoon meer weten over de nieuw te vormen gemeente? Tijdens het Festival gemeente Maashorst kun je al jouw vragen, ideeën en wensen laten horen!

Festival gemeente Maashorst
Het Festival gemeente Maashorst is een initiatief van de gemeenten Landerd en Uden. Samen met bewonersgroepen en initiatiefgroepen bereiden we deze dag voor.

Wanneer: maandag 24 juni 2019
Hoe laat: 13.00 uur – 22.00 uur
Waar: Theater Markant in Uden
Voor wie: alle inwoners van Landerd en Uden

Wat kun je verwachten op 24 juni?
Een greep uit het programma:
– Spreker Richard van Hooijdonk (trendwatcher en futurist)
– Tentoonstelling van alle aangeleverde uitdagingen voor de nieuwe gemeente
– Spreker Gerard Rooijakkers over identiteit & DNA van gemeenten en dorpen
– Workshops straatvoetbal en graffiti
– Optredens van muziekgroepen

Uiteraard is er ook alle gelegenheid om te laten horen wat jij belangrijk vindt. We gaan in gesprek over verschillende onderwerpen zoals wonen, economie, natuur en recreatie, verkeer en voorzieningen. Grijp je deze kans om mee te praten, te denken en te doen?

Vervoer
Vervoer nodig? We komen je graag ophalen! Geef via welkom@opwegnaargemeentemaashorst.nl aan rond welk tijdstip en op welk adres je opgehaald wilt worden.
We verwelkomen je graag de 24ste!

Burgemeester Marnix Bakermans, gemeente Landerd
Burgemeester Henk Hellegers, gemeente Uden

Ga voor meer informatie en het volledige programma naar:
www.opwegnaargemeentemaashorst.nl