Samen ondernemen in het dorp Zeeland; dienstverleningbouwtechniekdetailhandelhorecagezondheidoverig
.

.
Van Boekel Zeeland BV

Van Boekel is een aannemingsbedrijf voor grond-, weg- en waterbouw dat garant staat voor maatwerk tegen een scherpe prijs/kwaliteit verhouding. We hebben bovendien uitgebreide expertise in huis om uw project tot in detail succesvol uit te voeren. Wij zijn specialist in civiele, cultuur- en betontechniek. U kunt ons inschakelen voor alle projectfacetten - voor bedenken, bespreken en bouwen. Dat kan zowel in het beginstadium als in de afronding om de puntjes op de i te zetten. Daarnaast kunnen wij ook uw complete projectontwikkeling of onderhoud uit handen nemen.

In het verleden lag bij een aannemer de nadruk op het bouwen. Tegenwoordig wordt deze nadruk meer en meer verschoven naar het voortraject, bedenken dus. Wij hebben gedreven engineers in dienst welke graag met u meedenken om uw project vorm te geven. Wanneer de engineeringsfase is doorlopen wordt het product besproken, met u, maar wanneer gewenst ook met belanghebbende en belangstellende. Dit is misschien wel de belangrijkste fase voor het succesvol slagen van uw project.

Met onze ervaring op het gebied van project- en procesmanagement zijn wij in staat processen en procedures voor u te begeleiden om vervolgens te realiseren. We zijn aannemer in hart en nieren en bedenken, bespreken en bouwen graag mooie projecten samen met u.


.
Bedrijfsgegevens:

Van Boekel Zeeland BV
Voederheil 3
5411 RJ Zeeland
Postbus 3
5410 AA Zeeland
0486-45 90 00

info@vanboekel.com
vanboekel.com/nl
Contactpersoon:

Paul van Boekel
Comercieel directeur
0486-45 90 00

info@vanboekel.com