Samen ondernemen in het dorp Zeeland; dienstverleningbouwtechniekdetailhandelhorecagezondheidoverig
.

.
Fotostudio by Annelies

Door een ruime ervaring met fotograferen weet Annelies dat niet iedereen een volleerd model is en juist dit gegeven is de kracht van haar, het zien als een startpunt om alles uit haar kunnen te halen, deze wijze zal u snel op uw gemak brengen. Haar spontaniteit zal voor een fijne, prettige samenwerking zorgen. Vaak zie je dat bij kinderfotografie de voorberieiding tot een shoot al een waar feestje is. Waar nodig zal zij tips geven en kleine aansturingen.

In alle shoots komt duidelijk naar voren dat iedereen altijd zichzelf is, dat is waarvoor fotografie voor hoort te staan. Deze manier van fotograferen resulteert in echte foto’s van echte mensen, niet in de foto’s zoals we die ongtwijfeld herkennen uit de albums van vroeger. Eigentijds gemaakte fotos gestoken in een modern jasje. De keuze voor op welke vorm u een shoot wil, zijn legio en hiervoor verwijzen wij u graag naar het kopje portfolio en blog. Wilt u de standaard zwart/wit achtergrond of liever de felle kleuren, in de studio of op locatie, alles is in overleg mogelijk.

Door te kiezen voor een fotoshoot bij Fotografie by Annelies, heeft u voor de volle 100% zekerheid op een reeks mooie en tastbare herinneringen.


.
Bedrijfsgegevens:

Boterbloem 14
5411GP Zeeland

info@fotostudiobyannelies.nl
www.fotostudiobyannelies.nl
Contactpersoon:

Annelies van den Berg
eigenaar
06 512 544 02

info@fotostudiobyannelies.nl