Samen ondernemen in het dorp Zeeland; dienstverleningbouwtechniekdetailhandelhorecagezondheidoverig
.

.
Landerd Fotografie

Landerd Fotografie de naam waaronder professioneel fotograaf Marc van Zuylen werkt. Landerd Fotografie is een jong professioneel bedrijf wat in 2011 is opgericht. Marc van Zuylen is een ervaren fotograaf die graag voor u en uw fotografie de tijd neemt en streeft naar het perfecte beeld. Dit probeert hij in overleg met zijn klanten te bereiken.
Zijn werkervaring heeft hij opgedaan als productiemanager en kwaliteitsmanager in een grafisch productiebedrijf waar hij 20 jaar werkzaam is geweest. Met levertijden van 24 tot 36 uur werd het omgaan met leverdruk de normaalste zaak van de wereld. Maar nooit ten koste van de kwaliteit, service of klanttevredenheid. Die ervaring heeft hij meegenomen in zijn huidige werk als professioneel fotograaf.

Kwaliteit, service, leverdruk en klanttevredenheid zijn dus niet vreemd voor hem. Sterker nog, het zijn de 4 kernwoorden waar het om draait bij Landerd Fotografie. Bekijk de site en mocht u contact op willen nemen dan kunt u alle informatie vinden op de contactpagina van de site. U kunt ook altijd een vrijblijvende offerte bij Landerd Fotografie aanvragen.


.
Bedrijfsgegevens:

Landerd Fotografie
Tweehekkenweg 5
5411 EL  ZEELAND
06 - 3313 8218

info@landerdfotografie.nl
www.landerdfotografie.nl
Contactpersoon:

Marc van Zuylen
06-33138218

info@landerdfotografie.nl