Aanmelden Maashorst Curlingcup 2019 voor leden ZOV, inclusief vervoer naar en van Uden

29 oktober 2019

Van 13 december tot en met 5 januari barst de winterpret weer los in Uden. De Markt wordt in die periode omgetoverd tot een winterwonderparadijs voor alweer de achttiende editie van Uden on Ice!

“Al negen jaar op rij organiseert Uden on Ice een succesvolle curlingscompetitie, waarbij vrienden, families en collega’s het ijs betreden voor een gezellig potje curling. Dit jaar voegen we op woensdag 18 december een extra curlingavond toe aan ons programma, speciaal voor u en de andere ondernemersverenigingen uit de gemeenten Uden en Landerd. Een uitgelezen mogelijkheid om samen 2019 uit te luiden, vooruit te kijken naar het nieuwe jaar én stil te staan bij de nieuwe Maashorstgemeente die gevormd gaat worden. Er is gekozen voor gemixte teams, zodat de leden van deelnemende verenigingen op een sportieve manier met elkaar kennismaken en samen op het ijs strijden voor de enige echte Maashorst Curlingcup 2019.”

Woensdag 18 december 2019 – 17:30 uur – 22:00 uur
Locatie: Horecapaviljoen van Uden on Ice aan de Markt

“Wij ontvangen u op woensdag 18 december graag om 17.30 uur in het sfeervolle horecapaviljoen van Uden on Ice op de Udense Markt. Na een welkomstwoord is het tijd om met zijn allen te genieten van een heerlijk stamppottenbuffet. Aansluitend start de curlingavond, waarbij voor ieder team meerdere duels op het programma staan. Een curlingteam bestaat uit vier tot acht personen, om elkaar beter te leren kennen worden de team door Uden on Ice samengesteld.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen alleen supporter zijn, zonder deel te nemen aan de curlingduels. Wil je liever supporter zijn die de teams  aanmoedigt, meld je dan aan als supporter. Je wordt dan niet ingedeeld in een curlingteam.

Na afloop is er de mogelijkheid om op te warmen en na te praten / borrelen in het horecapaviljoen.”

De Zeelandse Ondernemersvereniging zorgt voor uw vervoer naar en van Uden!
Aanmelden voor vrijdag 29 november.

Graag tot 18 december!
Tot ZOV’er

Aanmelden Curlingcup 2019 Uden on Ice

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

ZOV bijeenkomsten verschoven naar tweede helft dit jaar

In deze bijzondere tijd hebben we als ZOV-bestuur besloten een aantal zaken te verschuiven naar tweede helft van dit jaar. Wij wensen iedereen een fijne vakantieperiode, geniet en blijf gezond!

ZOV in Visiegroep Economie gemeente Maashorst i.o.

De gemeenteraden van Uden en Landerd hebben afgelopen week visiegroepen samengesteld. ZOV zal aansluiten bij visiegroep Economie en geeft in het radioprogramma Zicht op Landerd op LFM van maandag 13 juli as. een nadere toelichting.

De Hybride Leeromgeving start met een Summerschool

Onlangs is het initiatief Hybride Leeromgeving officieel gestart met een eerste activiteit: het opleiden van eigen mensen in hun vertrouwde werkomgeving met kennis en kunde van docenten en interne medewerkers.

Pas op voor criminele investeerders in de horeca

Heb jij een aanbod gekregen voor een lening of een investering? Let dan op! Criminelen investeren graag in horecazaken omdat er veel contant geld in omgaat. Voor je het weet is jouw zaak het toneel van drugshandel of illegaal gokken.

ZOV voorzitter John Eijsermans: "Gelukkig lijkt er beweging te komen in de economie"

Samen met burgemeester Bakermans bekeken we de maatregelen in de werkruimte bij Die Twee Kappers en stelde vast dat Peggy alle adviezen correct heeft opgevolgd.

"Zeeland zijn we samen"

Met ‘Zeeland zijn we samen’ met daarbij de hartenkreet ‘Zorg goed voor elkaar’ de inwoners een hart onder de riem steken. Dat is de bedoeling van de banieren en spandoeken die deze zondag in het dorp zijn opgehangen.

Verslag ZOV-jubileum in Bedrijvig Uden

Het blad 'Bedrijvig Uden' plaatste in hun april-uitgave een (foto)verslag van het ZOV-jubileum op 2 maart j.l.

Online vraaggesprek donderdag 2 april: Ondernemen en Corona

Op 2 april 2020 om 16.00 uur organiseren we een online vraaggesprek met experts (o.a. iemand van de gemeente), om jou als ondernemer verder te helpen in deze uitzonderlijke tijden.

Wees loyaal, koop en steun lokaal

Het coronavirus houdt ons allen erg bezig op dit moment. Juist nu heeft de lokale ondernemer uw steun nodig! Door lokaal te kopen zorgt u ervoor dat de bedrijven en winkeliers waar u normaal op kunt bouwen, nu kunnen blijven bouwen op u.

Hulp gevraagd: inzameling beschermingsmiddelen

Op dit moment is er een groot tekort aan beschermingsmaterialen aan het ontstaan. Wij roepen u op om daar waar mogelijk te helpen en beschermingsmiddelen in te zamelen voor ziekenhuis Bernhoven.

Verbinden tijdens de coronacrisis, samen staan we sterk

Heb jij een acuut probleem? Ben je op zoek naar een oplossing waarmee je écht geholpen bent? Laat het ons weten en wij gaan aan de slag in ons netwerk of er bedrijven zijn die jou kunnen helpen.

Ondernemen en Corona – experts aan het woord

We werken op dit moment, samen met omliggende ondernemersvereniging, aan een nieuw concept met video-vergaderen met als werktitel ‘Ondernemen en Corona – experts aan het woord’.

Videoverslag LTV 35 jaar ZOV "De Kracht van het collectief"

Videoverslag van LTV van 35 jaar ZOV "De Kracht van het collectief" op 2 maart j.l.

Terugblik 35 jaar ZOV "De Kracht van het collectief"

Maandagavond 2 maart heeft ZOV in Ambianz haar 35jarig jubileum gevierd met uiteraard de eigen leden, maar ook ondernemers uit de buurtdorpen Schaijk, Reek, Uden, Volkel & Odiliapeel.

Uitnodiging: 35 jaar ZOV "De Kracht van het collectief"

Onze Zeelandse Ondernemersvereniging bestaat 35 jaar! Deze avond verwelkomen we een speciale gast; CEO van Jumbo Supermarkten, Frits van Eerd. Kom je ook? Aanmelden is verplicht.

Uitnodiging Maashorst Trailrun

Sportief voor de dag komen met collega’s en relaties? De mooiste plekken van De Maashorst ontdekken? Het is allemaal mogelijk tijdens de Business Trailrun op zondag 5 april.

Update jouw gegevens op onze site

Elke ondernemer is ook op de nieuwe site vertegenwoordigd met een bedrijfspagina. Controleer jouw gegevens op verouderde, onjuiste of ongewenste informatie.

Uitnodiging: Afsluiting 'Rondje Zeeland' met ZOV-Nieuwjaarsborrel

Het ZOV-bestuur zal op 12 januari (12-16 uur) op het Kerkplein aanwezig zijn met een hapje, drankje en amusement voor kinderen. Aansluitend nodigen wij jullie graag uit voor een gezamenlijke toast op een gezond & succesvol 2020! Tot dan.

Maashorst Curlingcup; een mooie afsluiting van 2019

Woensdag 18 december jl. vond bij Uden on Ice de eerste editie van de Maashorst Curlingcup plaats, een curlingwedstrijd voor ondernemersverenigingen uit de nieuw te vormen Maashorstgemeente.

Column Burgemeester Bakermans over het ondernemersklimaat

In het decembernummer van ondernemersblad Booming Magazine is een column verschenen van burgemeester Bakermans waar hij ingaat op het ondernemersklimaat in de nieuw te vormen Maashorst-gemeente.

Stempelactie Rondje Zeeland weer van start!

Deze winter wordt de actie ‘Rondje Zeeland’ voor het tweede jaar gehouden. Naast winkeliers doet dit jaar ook de horeca mee met de stempelactie.

Kerstverlichting brengt Zeeland weer in winterse sferen!

Vrijwilligers van de Zeelandse Ondernemersvereniging (ZOV) hebben afgelopen weekend de kerstverlichting weer in het centrum van Zeeland opgehangen.

Maashorst Curlingcup 2019 voor leden ZOV, inclusief vervoer

Al negen jaar op rij organiseert Uden on Ice een succesvolle curlingscompetitie. Dit jaar wordt er op woensdag 18 december een extra curlingavond aan toegevoegd, speciaal voor ondernemersverenigingen uit de gemeenten Uden en Landerd.

ZOV-gezelschap bezocht Denise Zorg/ Kinderzorg Bijzonder

Denise Toonen heeft op 21 oktober j.l. bevlogen een presentatie verzorgt over haar verpleegkundig kinderzorghuis. Een select gezelschap van ZOV was aanwezig.

Jubileumavond ZOV 30 jaar naar begin 2020

Helaas moeten we de datum van 6 oktober voor het 30-jarige jubileum van de ZOV annuleren. Deze wordt doorgeschoven naar begin 2020 met aanwezigheid van Frits van Eerd van Jumbo Nederland.

Bedrijfsbezoek DeniseZorg op maandag 21 oktober

Denise Toonen zal ons een kijkje in de keuken geven van haar snel groeiende onderneming DeniseZorg/KinderZorg Bijzonder.

Ondernemersavond Uden on Ice op 18 december

Alle ondernemersverenigingen uit de nieuw te vormen Maashorstgemeente zijn uitgenodigd om op sportieve en gezellige wijze te strijden om de enige echte Maashorst Curlingcup.

Aanmelden Hoge Nood app

In Nederland zijn 3,5 miljoen mensen met buik- en planproblemen. Landerdse bedrijven/instellingen kunnen hun toilet aanmelden bij de HogeNood App als openbaar toilet.

Oerlekker Maashorst Ondernemersavond gaat niet door

De organisatie heeft laten weten dat de Oerlekker Maashorst Ondernemersavond op 12 oktober geen doorgang zal vinden.

Eerste RES-stakeholderbijeenkomst Noordoost Brabant op 25 september

De gemeente Landerd nodigt ondernemers uit voor de eerste van drie stakeholderbijeenkomsten over de Regionale Energiestrategie (RES).

ZOV feliciteert Eureka Logistiek met nieuw pand aan Landweer

Zaterdag 14 september was het open huis bij Eureka Logistiek aan de Landweer 32 in Zeeland. ZOV bracht een bezoekje.

Veel belangstelling voor jubilerende Korenbloem en Gompie

Het bestuur van de ZOV heeft een bezoek gebracht aan de jubilerende winkels Bloemenspeciaalzaak de Korenbloem en Baby-, kinder- en dameskledingzaak Gompie.

Oerlekker Maashorst Ondernemersavond

Op zaterdag 12 oktober, aan de vooravond van Oerfestival De Maashorst 2019, nodigen wij u uit voor de allereerste editie van de Oerlekker Maashorst Ondernemersavond.

75 jaar bevrijding met colonne authentieke voertuigen

In september 2019 is het 75 jaar geleden dat de beroemde "Operation Market Garden" plaatsvond en Zuid-Nederland werd bevrijd.

Eureka Logistiek opent de deuren van hun nieuwe pand

U bent van harte welkom op zaterdag 14 september in hun nieuwe pand op het Industrieterrein Voederheil II.

Open Dag 50 jaar De Korenbloem en 25 jaar Gompie

"Zaterdag 7 september vieren we samen feest..." Iedereen is van harte welkom.

Bloembakken en banieren maken Zeelands dorpshart nog aantrekkelijker

Uit Arenalokaal: De ZOV heeft nu ook geïnvesteerd in vaste bloembakken met kleurrijke beplanting.

Verslag Maashorstwandeling met lunch

Leden van UOV De Kring en ZOV hebben een wandeling door de Maashorst gemaakt die werd afgesloten met een Brabantse lunch.

Korte terugblik op Maashorst Festival

De ondernemersverenigingen uit de regio willen gezamenlijk hun input leveren op het beleid en de verschillen in uitvoering.

Uitnodiging bijeenkomst omgevingsvisie buitengebied

Landerd wil nieuw beleid maken voor het buitengebied van Reek, Schaijk en Zeeland. Daarom nodigen zij u uit.

Standpunt ZOV met betrekking tot tijdelijke vergunning Aldi Reek

ZOV heeft haar verbazing geuit omtrent de tijdelijke vergunning voor een Aldi in Reek.

Ga in gesprek met de portefeuillehouders tijdens het Maashorst Festival

Op 24 juni a.s. is er gelegenheid om in gesprek te gaan over de lezing en ingebrachte onderwerpen.

Festival Gemeente Maashorst op maandag 24 juni

Dit Festival is dé kans om uw ideeën en wensen voor de nieuwe gemeente in te brengen.

Verslag bezoek Museum Krona Uden

UOV De Kring Uden en ZOV waren uitgenodigd voor een bezoek aan Museum Krona in Uden

Lunchbijeenkomst in de Maashorst

UOV De Kring organiseert een lunchbijeenkomst met de ingrediënten Natuurbeleving & Food van eigen bodem.

Verslag jaarvergadering / ledenavond ZOV

Donderdag 9 mei vond in Het Witte Huis de jaarvergadering / ledenavond van de ZOV plaats.

ZOV-lid Beco Ledtechniek opent in 't Handelshuys in Uden

Op zaterdag 18 mei opent ZOV-lid Beco Ledtechniek haar nieuwe bedrijfsruimte in ’t Handelshuys in Uden.

Aanmelden ZOV jaarvergadering / ledenavond, 9 mei in Het Witte Huis

Belangrijke informatie over centrumplanontwikkeling, regionale samenwerking, Maashorstgemeente & komende activiteiten.

Artikel in Booming Magazine; Open innovatie, we hebben elkaar nodig!

Over de grenzen heen kijken, dat hebben ZOV en UOV De Kring voor ogen als het gaat om de verbinding.

Artikel in Bedrijvig Uden; Wie bende gij en wie kende gij?

Eén gemeente biedt veel kansen, maar dan moeten die ondernemers elkaar wel weten te vinden.

Informatiebijeenkomst wegwerkzaamheden Kerkstraat - Kloosterstraat

Binnenkort wordt gestart met fase 2 van de herinrichting van het centrum van Zeeland

Bijeenkomst: Ligt u ook wakker van criminaliteit en de gevolgen voor uw bedrijf?

Hoe herken je georganiseerde criminaliteit, ondermijning en cybercrime?

Uitnodiging voor deelname banenmarkt Jong Landerd Werkt

Uit Arenalokaal: De ZOV heeft nu ook geïnvesteerd in vaste bloembakken met kleurrijke beplanting.

Uitnodiging openingsreceptie Schoonheidsinstituut Lamat a.s. zaterdag

Pol Bernardus nodigt alle ZOV-leden uit voor de openingsreceptie op zaterdag 2 februari.

Verslag Nieuwjaarsborrel met UOV De Kring

Op 24 januari was de eerste gezamenlijke bijeenkomst van UOV De Kring en ZOV.

Terugblik Wintertreffen en Black Sunday

Op het Zeelandse kerkplein was het hartverwarmend en bourgondisch gezellig.

Prijswinnaars Rondje Zeeland

Tijdens het Wintertreffen en Black Sunday zijn de prijswinnaars van Rondje Zeeland bekend gemaakt.
Agenda
Netwerken, borrels, bedrijfsbezoeken… Benieuwd wat ZOV voor u als ondernemer kan betekenen?

VOLG ONS OP FACEBOOK

BEZOEK DE MAASHORST

SAMEN ONDERNEMEN

©2012-2020, Alle rechten voorbehouden Zeelandse Ondernemersvereniging | ontwerp en realisatie:  Gerwen Reclame