Samen ondernemen in het dorp Zeeland; dienstverleningbouwtechniekdetailhandelhorecagezondheidoverig

Nieuws

De gemeente Landerd nodigt ondernemers uit voor de eerste van drie stakeholderbijeenkomsten over de Regionale Energiestrategie (RES) met als doel het bepalen wat de regio belangrijke thema's en uitgangspunten vindt.

Zaterdag 14 september was het open huis bij Eureka Logistiek aan de Landweer 32 in Zeeland. Onder het genot van een hapje en drankje rond kon worden rond gekeken in het nieuwe pand op industrieterrein Voederheil II.

Afgelopen zaterdag 7 september hebben we als bestuur van de ZOV een bezoek gebracht aan de jubilerende winkels Bloemenspeciaalzaak de Korenbloem en Baby-, kinder- en dameskledingzaak Gompie. De Korenbloem vierde haar 50 jarig jubileum en Gompie haar 25 jarig jubileum.

Op zaterdag 12 oktober, aan de vooravond van Oerfestival De Maashorst 2019, nodigen wij u uit voor de allereerste editie van de Oerlekker Maashorst Ondernemersavond. Daar wil je als (st)oer(e) ondernemer bij zijn!

In september 2019 is het 75 jaar geleden dat de beroemde "Operation Market Garden" plaatsvond en Zuid-Nederland werd bevrijd. Op 18 en 22 september trekt een colonne door Zeeland.