Online vraaggesprek donderdag 2 april: Ondernemen en Corona

27 maart 2020

Beste ondernemers,

Het Corona virus raakt ons hard. De maatregelen hebben verstrekkende gevolgen voor velen van ons. Wij hebben met de gemeente Uden en Landerd en de ondernemersverenigingen de handen ineengeslagen om je te ondersteunen in deze uitdagende tijd.

Wat gaan we doen?

Op 2 april 2020 om 16.00 uur organiseren we een online vraaggesprek met experts (o.a. iemand van de gemeente), om jou als ondernemer verder te helpen in deze uitzonderlijke tijden.

Aanmelden

Je kunt je alleen aanmelden voor deelname door een profiel aan te maken op www.ondernemenduden.nl. Alleen als je daar een profiel aanmaakt (gratis), ontvang je de deelnemerslink op donderdag 2 april automatisch in je mailbox. Deze website is ontwikkeld voor álle ondernemers in Uden/Landerd. Hoe completer je je profiel invult, hoe makkelijker anderen je kunnen vinden; en dat kan voordelen hebben in crisistijd!

Experts
We zijn op dit moment nog in gesprek met enkele experts die hun kennis met je willen delen. De gemeente Uden/Landerd zijn in ieder geval van de partij. De namen en details van de experts delen we in de loop van volgende week op de website van www.ondernemenduden.nl.

Vragen

Heb je een specifieke vraag over de maatregelen of de effecten die jouw business treffen, stel ze dan via onderstaand formulier. Dan kan een van de experts zich alvast voorbereiden.

We hopen dat je erbij bent!

  Tegen welk acuut probleem loop jij aan?
  Waarmee ben jij geholpen?
  Waarmee kun jij een andere ondernemer helpen?

  Naam*
  Bedrijf*
  e-mail*
  Telefoonnummer waarop je overdag bereikbaar bent*