Zeelandse ondernemers verrassen met Decemberactie-tas

11 november 2022

Na het succes van de decemberactie van vorig jaar, wordt ook dit jaar de decemberactie opgezet. 11 Zeelandse ondernemers maken samen een Verrassingstas speciaal voor sinterklaas/kerst/nieuwjaar.

Er zijn twee soorten tassen die klanten kunnen kopen bij de deelnemende ondernemers. De tassen zijn te koop voor €25,- of €10,-. In deze tas zitten cadeaus en/of waardebonnen van verschillende deelnemende ondernemers met een dubbele winkelwaarde, in een tas van €25,- zitten cadeaus ter waarde van €50,- en in een tas van €10,- zitten cadeaus ter waarde van €20,-.

Daarnaast heeft iedere ondernemer nog een speciale prijs beschikbaar gesteld, middels een bon verstopt in één van de tassen. Heeft een klant een tas met een van deze bonnen, dan heeft hij/zij een grote prijs gewonnen ter waarde van €50,- hiermee wordt extra promotie gemaakt via onder andere social media.

(Bovenstaande afbeeldingen zijn van de actie van vorig jaar)

Deelnemers Decemberactie 2022