ZOV-lid Beco Ledtechniek opent in ’t Handelshuys in Uden

8 mei 2019

Op zaterdag 18 mei opent Beco Ledtechniek haar nieuwe bedrijfsruimte in ’t Handelshuys in Uden. Onlangs is Beco verhuisd van de Kerkstraat in Zeeland naar ’t Handelshuys, waar ondernemers uit de ambachtelijke sector of nijverheidsindustrie en kartrekkers van culturele en maatschappelijke initiatieven bij elkaar komen. Beco nodigt alle ZOV-leden, ondernemers, klanten en kennissen van harte uit om op zaterdag 18 mei tussen 11:00 en 17:00 uur een kijkje te komen nemen op deze nieuwe en inspirerende locatie.

Beco Ledtechniek is een specialist in ledverlichting, met tientallen regionale en landelijke projecten op hun naam. Voor industriële toepassingen, interieurbouw, tuinprojecten en het kantoor bedenkt Beco kwalitatieve ledoplossingen op maat. Als dealer en importeur van ledproducten van o.a. Barthelme, Sylvania, SG Lighting, Tronix Lighting en Artecta is er altijd een professionele oplossing mogelijk. Beco denkt graag met de klant mee over het beste ontwerp en zorgt voor een vakkundige montage.

Maak kennis met de specialisten
Het team van Beco bestaat uit Ben van de Werd en Erwin van den Heuvel. Twee specialisten op het gebied van techniek en ledverlichting. Met jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis zorgen zij voor de beste oplossing in ledverlichting. Heeft u een vraag over een ledoplossing op maat? Neem dan contact op via www.becoledtechniek.nl of kom zaterdag 18 mei tussen 11:00 en 17:00 uur naar de opening in ’t Handelshuys aan de Udenseweg 2 in Uden!