Geslaagde ZOV-ledenavond

25 april 2022

Woensdag j.l. hielden we onze geslaagde ZOV-ledenbijeenkomst met een rondleiding bij Heemkundekring Zeeland en een Bier & Spijs-avond bij Herberg D’n Brouwer. En het was nog lang gezellig…

Heemkundekring
Leden van de ZOV hebben een bezoek gebracht aan Heemhuis “de Hooge Raam” van Heemkundekring Zeeland. Gerard Selten en Piet van Gerwen verzorgden speciaal voor de ZOV een interessante presentatie over “De 200 verdwenen winkels en bedrijven in de geschiedenis van Zeeland. Afsluitend volgde een rondleiding met veel waardevolle informatie Zeelands cultureel erfgoed.

Bier & Spijs
Aansluitend waren ZOV leden uitgenodigd bij D’n Brouwer, waar op een zonnig terras een Bier & Spijs-avond was georganiseerd. Gedurende de avond werden diverse gerechten met bijpassende bieren geserveerd.
Tussen de gerechten door heeft het bestuur  een korte update gegeven en hebben de nieuwe contactpersonen van de gemeente Maashorst zich voorgesteld. Willem van den Brand en Denny Langens zijn als Accountmanager verantwoordelijk voor contacten tussen gemeente en ondernemers waarbij Willem zich meer met bedrijventerreinen / industrie zal bezighouden en Denny zich meer zal concentreren op recreatie en horeca.

ZOV kijkt terug op een geslaagde avond en bedankt Heemkundekring (www.heemkundekringzeeland.nl ) voor de meer dan interessante presentatie en Herberg D’n Brouwer (www.herbergdenbrouwer.nl ) voor de gastvrijheid en goede zorgen.

Tot ZOV’er

(foto’s: Marc van Zuylen, LanderdFotografie)