Zinderend Zeeland: reserveer jouw picknickplaats en steun andere Zeelanders!

29 maart 2023

Van 27 t/m 30 april staat Zeeland in het teken van Zinderend Zeeland. Deze 4 dagen worden er door SJB, Zeelandia, het Hoischurke en het Dorpshuis diverse activiteiten georganiseerd in en rondom het nieuwe dorpshuis. Met op donderdag (Koningsdag) een grote dorpspicknick!

Op Koningsdag, donderdag 27 april, wordt er door Stichting Jeugdbelangen Zeeland (SJB) een grote dorpspicknick georganiseerd. Hiervoor worden alle Zeelanders -jong en oud- uitgenodigd om mee te doen!
Met -en zonder- spaaracties kunnen er vouchers gekocht worden die toegang geven tot de dorpspicknick. Maar helaas zijn er ook Zeelandse gezinnen die financieel krap bij kas zitten en het daardoor moeilijk hebben om hieraan mee te kunnen doen. Daarom doen we graag een beroep op de Zeelandse ondernemers want samen komen we verder!

Er zijn 2 sponsorpakketten beschikbaar om zowel je eigen vouchers voor de dorpspicknick te reserveren, maar ook tegelijk andere Zeelandse gezinnen te steunen en ze mee te laten genieten van deze dag. De uitgifte van deze familievouchers is in handen van Deelplaats Zeeland.
Naast de vouchers ontvang je een aantal consumptiebonnen en zal jouw (bedrijfs)naam tijdens alle Zinderend Zeeland-dagen goed zichtbaar zijn op een banner.

Wil je ook een bijdrage leveren aan dit mooie evenement?
Word sponsor en reserveer jouw plaats op de Zinderend Zeeland dorpspicknick en steun andere Zeelanders!

Meld je aan via info@sjbzeeland.nl, met vermelding van jouw (bedrijfs)naam en keuze pakket. 

Contactpersoon voor ondernemend Zeeland is Alfred van Meegen.

Zinderend Zeeland: een groot dorpsfeest voor en door Zeelanders!

4 dagen feest:
Donderdag 27 april: Koningsdag, Zeeland kleurt oranje!

DE DONDERDAG VAN ZINDEREND ZEELAND STAAT IN HET TEKEN VAN KONINGSDAG EN WORDT GEORGANISEERD DOOR STICHTING JEUGDBELANGEN.
SJB gaat er samen met alle inwoners van Zeeland een mooi feestje van maken, waarbij aan iedereen is gedacht. Zo zal er een gezellige dorpspicknick zijn, waar we alle Zeelanders voor willen uitnodigen.
De kleedjesmarkt zal ook dit jaar niet ontbreken. Voor de kids van de basisschool, maar ook voor de oudere jeugd van het voortgezet onderwijs tot en met 15 jaar, is er weer een Obstacle Run uitgezet, ditmaal midden door Zeeland. Hiernaast zullen er nog diverse andere activiteiten zijn, zoals een theatervoorstelling, abseilen van de kerk, silent disco, een LegoMaster event en nog veel meer. Kortom: een gezellig dag met supervette spelen en activiteiten voor jong en oud!

De jeugd met een beperking wordt niet uiteraard vergeten. Zij feesten op hun niveau en gaan er een mooie middag van maken…
Al met al een geweldige Koningsdag voor ALLE jeugd en hun ouders!

Vrijdag 28 april: Geen Grenzen 12+ indoorfestival

VOOR DE JEUGD VAN 12 T/M 15 JAAR MET BRAM KRIKKE STEFAN & SEAN, SJIEKE BAZEN & VEEL MEER…
Het Hoischurke, al bijna 60 jaar een begrip in Zeeland en met het nieuwe ‘Geen Grenzen’-concept weer springlevend, gaat een indoorfestival voor de jeugd organiseren. Alle jeugd van 12 t/m 15 jaar (uit de regio) is welkom om dit feest mee te maken. Landelijk bekenden artiesten komen optreden. Zo komt Bram Krikke Stefan & Sean naar Zeeland. En ook staan lokale DJ’s Sjieke Bazen, RAG, Afgelarst, Djence, Grenz Cartel en Mc Geezy op het grote podium.
Voor dit evenement moeten tickets besteld worden!

Zaterdag 29 april: Concert Zinderend Zeeland

GIGANTISCH MUZIEKFEEST MET LIVE CONCERT VAN MUZIEKVERENIGING ZEELANDIA SAMEN MET 10 ZEELANDSE ZANGERS EN ZANGERESSEN. Op de Zaterdagavond van Zinderend Zeeland wordt de sporthal omgetoverd tot muziektempel, waar de muzikanten van Slagwerkgroep en Harmonie Zeelandia, samen met een combo en maarliefst 10 Zeelandse zangers en zangeressen een spectaculaire muzikale show zullen opvoeren. Van Dolly Dots tot Guns ’n Roses en van Abba tot Metallica, het wordt één groot feest der herkenning. Alleen maar echte muzikale klassiekers: meezingen en dansen gegarandeerd…. TOEGANG GRATIS

Zondag 30 april: Opening Dorpshuis Zeeland

GEZELLIGE DAG VOOR ALLE ZEELANDERS MET LIVE-MUZIEK.
Op zondag openen we officieel ons nieuwe Dorpshuis. Een gezellige dag voor alle inwoners met muziek van Kwartjesvolk en presentaties van de Dorpshuisgebruikers.

Bekijk het volledige programma op zinderendzeeland.nl