Verslag ZOV-jubileum in Bedrijvig Uden

1 april 2020

Het blad ‘Bedrijvig Uden’ plaatste in hun april-uitgave een (foto)verslag van het ZOV-jubileum:

De Zeelandse Ondernemersvereniging vierde maandagavond 2 maart in Ambianz haar 35-jarig jubileum. Dit met de eigen leden, maar ook met ondernemers uit de buurtdorpen Schaijk, Reek, Uden, Volkel en Odiliapeel. Frits van Eerd van Jumbo Nederland was gastspreker van de avond. 

Ook John Eijsermans (historische terugblik Zeeland en ZOV), wethouder Hans Vereijken (ondernemend samenwerken in Zeeland) en Alfred van Meegen (doorkijk naar de toekomst voor ZOV) leverden een bijdrage aan de avond. Speciaal voor de jubilerende ondernemersvereniging bracht Pieter van Schooten het zelf geschreven nummer ‘Zilland groeit Zilland bloeit’ ten gehore en verzorgde zangeres Pearl de muzikale intermezzo.

Onder begeleiding van Peter Schaap en met ondersteuning van de sprekers werd afsluitend een informatieve quiz gespeeld met vragen over Zeeland vroeger, 35 jaar ZOV en uiteraard Jumbo, waarbij de uiteindelijke winnaars een unieke prijs in ontvangst mochten nemen. “Dit alles en een bijzonder gezellige netwerkborrel achteraf maakte de avond tot een zeer geslaagd jubileum”, aldus Alfred van Meegen van de Zeelandse Ondernemersvereniging.