Informatiebijeenkomst om opdrachten te doen voor gemeente Maashorst

30 mei 2023

Bijgaand de uitnodiging voor een informatiebijeenkomst voor de ondernemers van de gemeente Maashorst door Samenwerkende Ondernemers Maashorst in samenwerking met gemeente Maashorst.

“Als gemeente Maashorst bieden we graag lokale ondernemers de kans om opdrachten te doen voor ons.
Wil je weten hoe je in aanmerking komt voor opdrachten van de gemeente?

21 juni organiseren we een informatiebijeenkomst voor de ondernemers van de gemeente Maashorst.
woensdag 21 juni van 16.00 uur tot circa 18.00 uur in het werkcafé van het gemeentehuis, Markt 145 in Uden.

Deze bijeenkomst staat in het licht van het betrekken van lokale en regionale marktpartijen bij aanbestedingen van de gemeente (een van de doelstellingen in het inkoopbeleid).
Namens wethouder Gijs van Heeswijk en accountmanager bedrijven Willem van de Brand nodigen we ondernemers van harte uit om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn.”
Wanneer je voornemens bent om aan te sluiten kunt u zich op de site van Bizob aanmelden.